RI - Theme 2017-2018
RI President Ian Riseley

Happen & Stappen 2014

Culinair eten voor het goede doel !!

Rotary Logo Nieuw

Wierden, september 2014

Aan alle deelnemers en belangstellenden betreffende het  Rotary evenement Happen & Stappen.

Op woensdag 29 oktober is er weer Happen en Stappen, een jaarlijks terugkerend evenement van Rotary-Wierden, waar iedereen aan mee kan doen. Een gevarieerd gezelschap aan deelnemers staat borg voor interessante ontmoetingen. Het goede doel wordt gediend en tevens heb je een geweldig leuke avond met een diner op culinair niveau.

Hoe werkt het?

Wandelend door Wierden wordt achtereenvolgens bij drie restaurants een heerlijk diner geserveerd in vier gangen. Bij elk restaurant een volgende gang. Tussendoor korte wandelingen en vermaak.

De start is bij de IJzeren Pot, waar alle deelnemers ontvangen worden. Hierna worden er drie groepen gemaakt die een rondje maken langs de restaurants. Na elke gang volgt er een (muzikaal) intermezzo bij Het Anker. We bezoeken de IJzeren Pot, Het Anker, de Oale Marckt en sluiten af met een gezamenlijk dessert bij Crumz.  Aanvang om 18.15 uur en de avond zal rond 22.45 uur eindigen.

Deelnemers betalen € 60 voor een uitgebreid diner, all-in met drank, muziek en cultuur.

Hiervan is € 25 bestemd voor het goede doel “Loet Moet”, een kindertheater en interactieve muzikale familievoorstelling bedoeld voor kinderen van groep 1 t/m 3. Rotary-Wierden stelt voor de Wierdense schooljeugd dit theaterprogramma ter beschikking.

loet moet

Ook ontvangt iedere school uit de gemeente een DVD van de voorstelling en het recent uitgekomen boek ‘Loet Moet’van Ruth Bakker“.

Hoe meld je je aan als deelnemer?

Rotary-leden en hun eventuele gasten kunnen zich opgeven door middel van de intekenlijst die op de club rondgaat.

Andere belangstellenden kunnen zich opgeven bij één van de drie restaurants, of rechtstreeks bij de organisatie van Happen en  Stappen, via mail:  joke.hollander@planet.nl  of telefonisch:

Geef hierbij naam, aantal deelnemers en telefoon-

nummer door. Opgave en betaling graag vóór

15 oktober a.s.

Betaling kan via overmaken op IBAN NL93 RABO 0150 8325 08

t.n.v. Rotary Wierden.

Ook kan het via een factuur van de penningmeester Roland van Hecke, Almelosestraat 27B, 7642 GL Wierden, tel. 0546-827319. Dit moet je dan wel even aanvragen.

Eventueel kan ook contant betaald worden op de avond zelf, direct bij binnenkomst, maar liever op de hiervoor aangegeven wijze en uiteraard graag vooraf.

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet en wensen u nu reeds een geslaagde avond.

Commissie Happen en Stappen: Joke Hollander, Marion Paauwe, Wim Boom, Herman Stiggelbout en Els Steenhagen.

U kunt deze uitnodiging ook downloaden